T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / ÇİÇEKDAĞI - Köseli İlkokulu

TEŞEKKÜRLER ÖĞRETMENİM

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde gerçekleştirilen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında, dört okulun dördüncü sınıf öğrencileri tarafından yazılan masallar dikkatleri üzerine çekti.

Kırşehir Çiçekdağı ilçesinden dört okul; Cumhuriyet, Borsa İstanbul Atatürk, Borsa İstanbul Cumhuriyet, Köseli ve Öğretmen Turgut Yılmaz İlkokulları'nda öğrenim gören 4. sınıf öğrencileri, "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında kendi masallarını kaleme aldı. Bu masallar, "Sınıfımızın Masalı" başlığı altında kitaplaştırıldı ve büyük bir özenle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e gönderildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin bu özel çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gönderilen masalları büyük bir ilgiyle okuyan Bakan Tekin, öğrencilere, öğretmenlerine ve velilere teşekkürlerini iletti. Bakan'ın bu sıcak ve teşvik edici geri dönüşü, projenin önemini ve etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

"Kırşehir Çiçekdağı ilçesi Cumhuriyet, Borsa İstanbul Atatürk, Borsa İstanbul Cumhuriyet, Köseli ve Öğretmen Turgut Yılmaz İlkokulları 4. Sınıf öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Sınıfımızın Masalı başlığı ile masallar yazmışlar, basmışlar ve zahmet edip bana da göndermişler. Çok ama çok mutlu oldum. Hepsine, öğretmenlerine ve velilerine içtenlikle teşekkür ediyorum." - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin

14-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 10:45 - Görüntülenme: 23
  Beğen | 0  kişi beğendi